Wie zit achter Kyrat?

Wie?

Tom Vandooren

Zaakvoerder

Tom is een professionele veelvraat: actief als consultant, docent aan de Arteveldehogeschool (opleiding sociaal werk), auteur en eeuwige student.
Rode draad doorheen alle bezigheden is zijn fascinatie voor organisaties in social profit, en hoe ze dankzij of ondanks management overleven, tot resultaten komen en meerwaarde bieden aan de mensen die er beroep op doen.
Hij houdt van constructieve tegendraadsheid. Er is immers veel boeiends te ontdekken als we platgetreden paden durven verlaten.
Hij is geprikkeld door mensen die werken met en voor mensen, de nooit aflatende zoektocht naar effectiviteit en de kracht van beleving in social profit.

Ervaring

Diverse sectoren: welzijnswerk, jeugdzorg, lokaal bestuur, ...
Diverse functies: leidinggevende, (HR-)directie, ...

Opleiding

Bachelor Sociaal Werk
Postgraduaat social profit management
Master toegepaste organisatie- en personeelspsychologie

Louise De Poes

All-round assistente

Louise is een autoriteit op het vlak van work-life balance en zelfzorg. Rode draad doorheen haar (weinige) bezigheden is de nooit aflatende zoektocht naar het zachtste plekje op de zetel of het meest knusse hoekje in huis.
Ze is uitermate bedreven in delegerend leiderschap, kortweg de kunst om anderen voor haar te laten werken. Haar vermogen om met stress en druk om te gaan is ronduit inspirerend.